Hirdetés

Tökéletes írót igazolt az Avengers: Secret Wars

|

Nem is tudnánk elképzelni autentikusabb választás a forgatókönyvíró szerepkörére az Avengers: Secret Wars kapcsán.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint az Avengers: Secret Wars forgatókönyvéért nem más, mint az a Michael Waldron felel majd, aki korábban a Loki tévésorozat és a Doctor Strange az őrület multiverzumában mozifilm szkriptjeit is körmölte. 

Ez annak tükrében gyakorlatilag hibátlan döntésnek tűnik, hogy anno a Loki első évada rúgta be páros lábba a multiverzum kapuját, majd a második Doctor Strange film volt az, ami mélyebbre merült a párhuzamos világok kusza szövevényében. A Secret Wars az MCU hatodik fázisának és egyben az egész Multiverse Sagának az utolsó állomása, nagy fináléja lesz, így úgy tűnik, biztos kezekben van a gyeplő. 

Hirdetés

Secret Wars, avagy Titkos háború címmel először 1984-ben jelent meg egy Marvel képregénysorozat, melyben a Túlontúli nevű kozmikus lény a Csatavilágban engedte egymásnak a Marvel legnagyobb hőseit és gonosztevőit, sokkal valószínűbb azonban az, hogy az Avengers: Secret Wars mozi a 2015-ös Secret Wars füzetekből merít majd ihletet.

Utóbbiakban a Marvel képregények párhuzamos világai elpusztultak, egyetlen kevert univerzum maradt csak meg, itt gyűltek össze a különféle univerzumok szuperhősei, és itt vonultak csatába az istencsászárként uralkodó Fátum Doktor ellen. Hasonlóan monumentális eseményekre számítunk a 2025-re tervezett Avengers: Secret Wars esetében is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)