Hirdetés

Tom Cruise elmondta, anno miért nem vállalta el Vasember szerepét

|

Jó oka volt annak, hogy Tom Cruise nem akart Vasember lenni.

Hirdetés

Tom Cruise most épp a Top Gun: Maverick hatalmas kritikai és anyagi sikerének örülhet, de korábban esélye lett volna rá, hogy egy még ennél is sokkal jövedelmezőbb filmes franchise mellett kötelezze el magát. Eredetileg ugyanis ő volt a Marvel kiszemeltje Tony Stark, vagyis Vasember szerepére, Robert Downey Jr. csak azután került képbe, hogy Cruise nemet mondott a felkérésre.

A színész egyébként azt is elismerte, hogy Downey Jr. tökéletes választás volt a stúdió részéről, és ma már ő sem tudna mást elképzelni Vasemberként.

Hirdetés

Korábbi interjúi során Tom Cruise arról mesélt, hogy a Marvel még a 2008-as Vasember előtt kereste meg őt a film ötletével. Úgy fogalmazott, hogy ha ő valamibe belefog, akkor azt bizony jól is akarja csinálni, akkor tudja csak elkötelezni magát egy projekt mellett, ha érzi, az tényleg különleges lesz.

Egészen egyszerűen úgy érezte, nem fog működni a Vasember koncepciója, de a lényeg leginkább talán az volt, hogy a döntési szerepkörökbe a Marvel nem osztott volna neki lapot. Cruise pedig ragaszkodik ahhoz, hogy ha egy filmben szerepel, akkor kreatív szabadságot is kapjon, ténylegesen bele tudjon szólni a gyártásba. Ebbe a Marvel nem ment bele.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Tom Cruise nagyon sok saját filmjében tölt be produceri feladatköröket is, így bár interjúkérdésekre válaszul azt mondta, attól függ egy esetleges jövőbeli szuperhősös debütálása, hogy felkelti-e az érdeklődését a mozi története, elég valószínű, hogy a fentebb említett kreatív szabadsághoz is ragaszkodna, a Marvel viszont természetesen még mindig Kevin Feige kottájából játszik. 

Más kérdés persze, hogy az improvizációktól nem riad vissza a stúdió, nemrég külön cikkben és videóban szedtük össze a legemlékezetesebb ilyen eseteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)