Hirdetés

Tom Hanks újra jelentkezett a karanténból

|

A színész szerint nagyon jó gondjukat viselik az ausztrál egészségügyben, és felhívja a figyelmet arra, hogy mindenki tehet azért, hogy megelőzzük a járvány terjedését.

Hirdetés

Tegnap érkezett a hír, hogy Tom Hanks és felesége is megfertőződött a világszerte gondokat okozó COVID-19 vírussal. A színész Ausztráliában forgatta az egyelőre cím nélküli Elvis Presley filmet, amikor észlelte a betegség tüneteit, ő és felesége pedig pozitív eredményeket kapott a koronavírus tesztjére. Most egy gyors helyzetjelentéssel adtak hírt magukról az aggódó rajongóknak. 

Hirdetés

A színész és felesége, Rita Wilson karanténban vannak, hogy a vírust ne terjeszthessék, emellett az ausztrál egészségügy emberei folyamatos felügyelet alatt tartják őket. Hanks azt írja, hogy remek kezelést kapnak, és nagyon odafigyelnek rájuk, ők pedig megpróbálják napról napra átvészelni a nehéz időket, miközben látják, hogy másokra súlyos hatással lehet a vírus.

A poszt végén felhívja a figyelmet arra, hogy mind tehetünk azért, hogy megakadályozzuk a terjedést azzal, ha követjük a szakértők utasításait és odafigyelünk magunkra és környezetünkre. A Presley filmet kiadó Warner Bros. az eset hatására szintén közleményt adott ki, melyben leírják, hogy a munkatársaik egészsége a legfontosabb számukra, és mostantól még nagyobb elővigyázatossággal járnak el, hogy megvédjék a kollégáikat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)