Hirdetés

Tom Holland kedvenc Pókember filmjében ő nem is szerepelt

|

Megkérdezték tőle, a számos Pókember-film közül ő melyiket szerette a legjobban.

Hirdetés

A Marvel filmes univerzumának Peter Parkerje biztosan nagyon hálás, hogy ő is a karaktert alakíthatja, de ez nem jelenti azt, hogy Tom Holland szerint is a saját filmjei lennének a legjobbak. A színészt aVariety faggatta ki arról, hogy melyik Pókember az ő kedvence, és az hagyján, hogy nem az egyik saját filmjét választotta, de még csak nem is a korábbi élőszereplős feldolgozásokra mutogatott.

Ő bizony a Pókverzumért rajong.

Hirdetés

Amikor az interjú készült, akkor Tom még nem látta az Irány a Pókverzum folytatását, de úgy tűnik, hogy nem is kellett neki ahhoz, hogy beleszeressen a stílusba és a karakterekbe.

"Az első Pókverzum film volt szerintem a legjobb Pókember film, ami valaha készült. Nagyon büszke vagyok mindenkire, aki azon dolgozott. Amy Pascal olyan, mintha az anyám lenne. Elvileg vele mentem volna a folytatás premierjére, de nem tudtam ott lenni, mert dolgoztam. Nagyon büszke vagyok rájuk, és izgatottan várom a második részt. Biztos vagyok benne, hogy felér majd minden elvárásunkhoz."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Tom egyébként már korábban is beszélt őszinte szeretetéről az animációs filmmel kapcsolatban. Nagyon szerette volna, ha ő, Zendaya és Jacob Batalon együtt szerepelhettek volna a Pókverzumban, de azóta is várja a producerek hívását.

"Imádom őket, és csak várom, hogy megcsörrenjen a telefon. Srácok, hívjatok be minket. Rakjatok be a filmbe, benne akarunk lenni."

Az MCU Pókemberének sorsa sokáig kétséges volt, de egyre valószínűbb, hogy lesz Pókember 4. Tom is arról beszélt, hogy voltak már találkáik a projekttel kapcsolatban, de most minden megállt az írói sztrájk miatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)