Hirdetés

Tom Holland még saját Marvel-kvízét is szétspoilerezi

|

Nem is Tom Holland lenne a történet hőse, ha ez az egész saját maga által szervezett marveles kvízműsor ne ment volna át kabaréba.

Hirdetés

Tom Holland többször bizonyította már azt, hogy mennyire fontosak számára rajongói. Most épp egy spontán kvízműsort szervezett nekik online. A móka nem kapcsolódott semmiféle marketinges projekthez vagy nagy adománygyűjtő eseményhez, egyetlen célja az volt, hogy Holland összerántsa a rajongóit, és jól érezzék magukat közösen. Nos, a fanok végül jobban is szórakoztak, mint ahogy azt a színész tervezte, ez azonban azzal járt, hogy inkább rajta, mintsem vele nevettek. 

Hirdetés

Az történt ugyanis, hogy miközben Holland papírcetlikről felolvasta a különböző kérdéseket, a lapok hátoldalán simán el lehetett olvasni a konkrét választ is. Ezen nagyon jót derültek a nézők, és talán a livestream végéig ugratták volna a mit sem sejtő színészt, ha egy ponton be nem jön a tesója, és nem figyelmezteti arra, hogy meglehetősen megkönnyíti a válaszadók dolgát. 

Holland egyébként a kvíz közben is bizonyította, egyszerűen képtelen tartani a száját, ugyanis az egyik kérdésnél annyira belemelegedett a magyarázásba, hogy simán elmondta közben a választ is. Látjátok, még a cetliket sem kell mutogatni, megoldja ő a dolgot enélkül is. 

Nem tudjuk, mit szürcsölgetett Tom Holland a vasemberes bögréjéből, de könnyen lehet, hogy nem kakaó volt. Akárhogy is, imádjuk a fura dolgait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)