Hirdetés

Tom Holland szerint a Pókember: Nincs hazaúttal lezárul a Marvel Pókember-trilógiája

|

Ha viszont is látjuk később a karaktert, az valami nagyon más lesz.

Hirdetés

A december 17-én érkező Pókember: Nincs hazaút kapcsán legutóbb arról adhattunk hírt, hogy egy hivatalos utalás szerint nem csak Andrew Garfield, hanem egy másik ismerős figura is felbukkanhat a filmben.

Akárhogy is alakuljon, a 2017-es Pókember: Hazatérés és a két évvel később befutott Pókember: Idegenben alapján joggal bizakodhatunk, hogy a következő pókkaland is hozza majd az elvárt minőséget, a továbbiakat illetően azonban nemrég szomorú hírrel szolgált a címszereplőt alakító Tom Holland.

Hirdetés

A 25 éves brit színész az Entertainment Weekly-nek nyilatkozva ugyanis arról beszélt, hogy a Nincs hazaúttal lezárul ez a sikeres korszak:

"Mondjuk úgy, hogy mindannyian a franchise végeként kezeltük a Nincs hazautat. Szerintem ha lenne olyan szerencsénk, hogy ismét beleáshatnánk magukat a karakterekbe, akkor már egy nagyon más verziót látnátok. Az már nem a Hazatérés-trilógia lenne. Adnánk neki időt, és megpróbálnánk valami eltérőt építeni, megváltoztatni a filmek hangvételét. Hogy ez megtörténhet-e, nem tudom. De mindenképp úgy kezeltük a Nincs hazautat, mintha véget érne a dolog, és olyannak is érződött."

Magyarán az új film pontot tesz a Holland-féle Pókember sztorijának végére, legalábbis ami a szóló megjelenéseket illeti. Maga a karakter persze (akár az ő megformálásában) még simán visszatérhet az MCU többi mozijában, így nem feltétlenül kell lemondanunk róla.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A színész szavai egyébként nem különösebben meglepőek, hiszen hónapok óta ismert, hogy a Pókember: Nincs hazaúttal lejár a Marvellel kötött szerződése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)