Hirdetés

Egy új képregényből derült ki, kicsoda Tony Stark valódi apja

|

A képregényes sztori egy kicsit szabadosan vette Tony családfájának alakítását.

Hirdetés

Aki hétről-hétre olvassa az Iron Man füzeteket, az csak óvatosan olvasson tovább, tekintettel a spoilerekre. A lényeg, hogy néhány éve kiderült, Howard és Maria Stark nem Tony vér szerinti szülei. A kérdés tehát adott: akkor honnan is származik a Vasember?

Hirdetés

Tony biológiai anyja valójában Amanda Armstrong, egy nemzetközileg ismert rocksztár, akit később SHIELD besorozott ügynöknek. A turnéi miatt senki nem kérdőjelezte meg, hogy mit keres adott országban, így nyugodtan dolgozhatott hírszerzőként.

Az apuka kapcsán már komplikáltabb a válasz. Amanda elmondta Tonynak, hogy egy Jude nevű SHIELD ügynök volt az apa, de azt kihagyta, hogy Jude egyébként egy beépített Hydra ügynökként dolgozott a szervezetnek. Anyja azt se mesélte el, hogy egyébként ő maga ölte meg Jude-ot miután kiderült, hogy a férfi a Hydrának továbbította a SHIELD titkait.

Ez azért lett hirtelen fontos sztoriszál, mert Jude visszatért (úgy néz ki, hogy kiheverte a halálát). Jude és Amanda újabb találkozása sem sikerült nagyon jól. Mary Jane berontott a bulira, meglőtte Jude-ot, aki egy seregnyi ügynököt hívott a helyszínre. Vasember szokásos kimértségével robbant be a helyre, és lazán lecsapta a Hydra ügynököket.

A sztorit innentől Dan Slott fogja átvenni, aki jó eséllyel lezárja a Tony szüleivel kapcsolatos vonalat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)