Hirdetés

Az év legtöbbet nézett előzetesei

|

Idén is rengeteg elképesztő előzetesre csorgattuk a nyálunkat, most összegyűjtöttük azokat, amelyekre a legtöbben voltak kíváncsiak.

Hirdetés

Nem is gondolnánk, mekkora hatással van egy-egy filmtrailer az életünkre. A szerkesztőségben pédlául azonnal megáll az élet, mindenki összeszalad, hogy együtt izgulja végig az első perceket egy várva várt filmből. Aztán vannak azok a speciális csontbetegséggel élők, akik egy 30 másodperces teaser alapján meg tudják mondani egy film IMDB pontszámát, ők nyilván ilyenkor órákra leragadnak a fórumok előtt, hogy terjesszék az igét. Egy biztos, az első benyomás itt is elképesztően fontos. De milyen benyomást hagytak az év legjobban várt filmjei?

Star Wars: Az ébredő Erő

Első helyen természetesen a Star Wars: Az ébredő Erő trailere végzett, sőt, akár dobogó összes fokára is felrakhattuk volna, hiszen a különböző teaserek elképesztő nézettségeket generáltak. Hogy végül milyen lett a film, arról megoszlanak a vélemények (mi is jól kibeszéltük a dolgot itt), és bár nem biztos, hogy 30 év múlva is emlegetni fogjuk ezt a filmet, annak azért nagyon örülünk, hogy a Star Wars ismét szerves része az életünknek.

Suicide Squad

Elsőre nem különösebben hozott lázba a szupergonoszokat tömörítő alakulat, de aztán valahogy egy csapásra rajongó lettem. Nolan-féle Batman szériában hatalmas szerepe volt Heath Ledger Jokerének, de fölöslegesen hasonlítgatjuk Jared Leto karakteréhez, mindketten nagyon más oldalról közelítették meg a dolgot. Ettől függetlenül hiszem, hogy ez is lesz legalább olyan lehengerlő. A PG-13-as korhatárbesorolást kicsit sajnálom, nem bántam volna, ha egy kicsit bevállalósabb a film, de hát pénz beszél...

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

A lista hátralévő részében főleg a DC és a Marvel párharca dominál majd, nem sok olyan film fért be a Top 10-be, ami nem valamilyen képregény alapján készült. Én speciel a Nolan-féle Batman trilógiát az örök kedvenceim közé sorolom, ezért is vagyok nagyon kiváncsi, hogy az elég megosztó Man of Steel után a Ben Affleck által megformált Batman képes lesz-e átdobni ezt az újkori Supermant az elég magasan lévő léc fölött. A jelek szerint rajtam kívül még legalább 58 millióan kíváncsiak erre.

Bosszúállók: Ultron kora

A Marvel legdurvább szuperhőseit tömörítő szuperpordukció hatalmasat kaszált idén, tömve voltak a mozik tavasszal. Nem is csoda, hiszen a Disney ennél csak a Star Wars VII-et tolta jobban, elképesztő marketingkampányt kerekítettek a filmnek. Mint minden képregényfilm, ez is megosztotta a rajongókat, de azért alapvetően pozitív értékeléseket kapott.

Amerika Kapitány: Polgárháború

A harmadik Amerika Kapitány film eseményeit épp az Ultron kora vezeti fel. A szuperhősök törvényi szabályozása nemcsak a lakosságot, hanem magukat a szuperhősöket is megosztja, és ha két ilyen bagázs egymásnak esik, akkor ott kő kövön nem marad. Akárcsak egy DC vs Marvel csata esetén, a rajongókat itt is kettészakítja a film cselekménye, lesz, aki az egyik oldalnak drukkol, lesz, aki a másiknak. De vajon ki marad állva a végén?

Deadpool

Van aki imádja, és van, akinek hányingere van tőle. Egyesek szerint elképesztően túl van tolva Ryan Reynolds karaktere, mások szerint csak természetes módon paraszt. A Deadpool készítői minden adandó alkalmat - legyen az nemzeti ünnep vagy filmbemutató - megragadtak, hogy hergeljék egy kicsit a rajongókat. Nem is csoda, hogy rengetegen csak azért nézték meg az előzetest, hogy hangot adjanak nemtetszésüknek.

X-Men: Apocalypse

A legújabb X-men film trailere is hatalmas hullámokat gerjesztett december elején, de az igazat megvallva minket annyira nem nyűgözött le. Épp a szerkesztőségben ültünk, így a bevezetőben említett "mindenki összeszalad és együtt megnézzük" jelenet játszódott le, de a katarzis valahogy elmaradt. Reméljük a film azért beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Jurassic World

A dinoszauruszok rajongói is több mint egy évtizede vártak már, hogy a velociraptorok visszatérjenek a képernyőkre, így nem csoda, hogy hatalmas hype előzte meg a Chris Pratt főszereplésével készült alkotást, amelyről azonnal tudni lehetett, hogy hatalmasat kaszál majd, így még csak az első trailert láttuk, már borítékolható volt a folytatás. Nem tudjuk, hogy lehet-e ezt még fokozni, de a filmkészítők egész biztosan megpróbálják majd. A film első trailere egyébként első helyre is jó lett volna, de csak 2015-ös videókkal operáltunk.

A visszatérő

Ez lesz az a film, amiért DiCaprio végre megkapja az Oscar-díjat. - hangzott el ismét, amikor megláttuk a film első trailerét, de hát lássuk be, nem először adtuk volna Leónak az arany szobrocskát már néhány képkocka után. Az elképesztő körülmények közt forgatott film nagyon ígéretesnek tűnik, és szerencsére már csak egy kicsit kell várnunk, amíg végre a mozikba kerül. Egyébként emiatt a forgatás miatt maradt ki végül Tom Hardy a Suicide Squad stábjából.

Fantasztikus Négyes

Az eddig említett szuperpordukciók vagy hatalmasat kaszáltak, vagy hatalmasat fognak, a Fantasztikus négyes azonban egy kicsit kilóg a sorból. Azt is mondhatnánk, hogy nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Az IMDB-n 4,3-ra, Rotten Tomatoes-on 10%-ra értékelt (volt már 4%-on is) alkotás nem igazán váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Sajnáljuk.

+1 A Függetlenség Napja 2

Alig pár napja érkezett a trailer, de akkorát szólt, hogy máris majdnem felküzdötte magát a TOP 10-es listába a Függetlenés Napja 2 előzetese. Bár Will Smith sajnos nem tér vissza, Jeff Goldblum és a többiek ott lesznek, hogy június 4-én ismét felvegyék a harcot az emberi faj kiirtásával fenyegető űrlényekkel. Csak remélni tudjuk, hogy sikerül majd visszahozni azt a hangulatot, amit a 20 évvel ezelőtti (Jézus Mária már ilyen rég volt?) film adott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)