Hirdetés

Traileren a Netflix új interaktív sorozata

|

Minden tudásunkra szükség lesz a hamarosan érkező szériában.

Hirdetés

A Netflix az elmúlt években a játékok területén is offenzívát indított, amit a mobilos címek mellett az olyan interaktív tartalmakra építenek, mint a 2018-as Bandersnatch, vagy a nemrég megjelent Cat Burglar, ahol kérdésekre válaszolva befolyásolhatjuk a történetet. Most pedig egy újabb kérdezz-felelek tűnt fel a láthatáron, amelyben a tudásunkkal szőhetjük tovább a sztori szálait.

A Trivia Quest április elsején érkezik meg a streaming szolgáltató repertoárjába, és a hónap minden napján kapunk belőle egy új epizódot. A Netflix által licencelt Trivia Crackre építő sorozat főhőse Willy, a mi feladatunk pedig az lesz, hogy a helyes válaszainkkal kiszabadítsuk a barátait a tudásra éhes Evil Rocky fogságából.

Hirdetés

Minden epizód 12 könnyű és 12 nehézre hangolt kérdést hoz, a választ pedig 4 lehetőségből kell majd kiválasztanunk a szórakoztatás, a tudomány, a művészet, a földrajz a sport és a történelem témaköreiben. Willy cimboráinak ügye pedig akkor sem lesz veszve, ha elrontjuk a feleleteket, az epizódok megismétlésével ugyanis korrigálhatjuk a hibáinkat.

A Netflix interaktív sorozatainak és az azokkal kompatibilis eszközök teljes listáját itt találod.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)