Hirdetés

Trailert kapott a közel 2,2 milliárd forintból forgatott Tündérkert sorozat

|

Madarász Isti rendezésében számos ismert arc fel fog bukkanni.

Hirdetés

Báthory Gábor és Bethlen Gábor erdélyi fejedelmekről szól Móricz Zsigmond Tündérkert című regénye, amelynek adaptációját a Nemzeti Filmintézet tavaly februárban jelentette be. A 2,149 milliárd forintos támogatásból megvalósuló feldolgozás egy nyolcrészes történelelmi kalandfilmsorozat a Megafilm gyártásában, ami Helmeczy Dorottya és Kálomista Gábor producerek (Elk*rtuk, El a kezekkel a papámtól!) vezetésével valósult meg. 

A szériát Madarász Isti rendezte, aki korábban a Hacktion Újratöltve sorozattal, valamint a Hurok és Átjáróház mozifilmekkel bizonyította tehetségét, mely utóbbi kapcsán megosztotta velünk egy videóban, hogyan készültek a VFX-trükkök.

Hirdetés

Most megérkezett a Tündérkert legelső előzetese, amely ízelítőt ad belőle, hogy milyen lesz a történelmi sorozat, és természetesen lesz benne minden, a harctól kezdve áruláson át erotikáig bezárólag. Báthory Gábort az ifjú Katona Péter Dániel (A tanár, Nyugati nyaralás) alakítja, tanítómesterét, Bethlen Gábort Bokor Barna (Elk*rtuk, El a kezekkel a papámtól!) formálja meg, rajtuk kívül pedig többek között olyan ismert magyar színészek bukkannak  fel a produkcióban, mint Balsai Móni, Kálloy Molnár Péter, Rajkai Zoltán, Gáspár Kata és Szamosi Zsófia. Íme az első kedvcsináló: 

A Tündérkert valamikor ősszel lesz látható a Duna Televízión. Nektek bejön?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)