Hirdetés

Transformers 4 - így készültek a robotdínók (videó)

|

Ha ezek a speciális effektek nem nyűgöznek le, akkor nem tudjuk, mi lehet rá képes. Az egyszer biztos, hogy a Transformers 4-ben használt animációk több rétegből állnak, mint a film története.

Hirdetés

Abban talán mindannyian egyetérthetünk, hogy a Transformers-filmeket nem a hihetetlenül összetett történetért, vagy az díjnyertes színészi alakításokért nézzük, hanem Michael Bay alkotásainak elsődleges vonzereje az akciójelenetek látványvilágában rejtőzik (bár annyira nem bújt el). Most kicsit bepillanthatunk abba a folyamatba, ahogy ezek a részek készültek.

A film speciális effektjeit készítő - egyébként a Lucasfilmhez tartozó - Industrial Lights & Magic nevű cég készített egy összeállítást a Kihalás Korának látványosabb jeleneteiből, amiket aztán kicsit fel is boncoltak.

 

Megnézhetjük, hogyan álltak össze a lenyűgöző részletességgel összerakott modellek, ahogy abba is betekintést nyerhetünk, hogy hány különböző rétegből áll össze egy-egy komplexebb snitt. Ilyenkor megnézhetjük, hogyan alkot természetesnek tűnő egységet a valódi helyszínen történt felvétel, esetlegesen a zöld háttér előtt felvett színészek játéka és az animált részek. Na de minden további nélkül, íme a videó:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)