Hirdetés

Napi büntetés: ilyen lenne a Transformers '50-es évekbeli B-filmként (videó)

|

Készen álltok a mozgóképre, amiben a mechanikus métely támadja meg Amerikát? Csak egy kattintás és máris a filmszínházban találjátok magatokat!

Hirdetés

A Mashable egy zseniális videósorozatot indított útjára tavaly év végén, amiben olyan trailereket csinálnak különböző filmeknek, amik kicsit félreértelmezik az eredeti alkotást. Így például láthattuk már tőlük az Eredet kedvcsinálóját, ami karácsonyi vígjátékként mutatja be Leonardo DiCaprio filmjét, vagy éppen a Dumb és Dumber - Dilibogyókat állították be Oscar-esélyes drámaként.

Az egyik legújabb részben pedig ha lehet, még magasabbra tették a lécet, ugyanis nem csak egy másik műfajt, de egy másik korszakot is megpróbáltak imitálni. A legújabb áldozat a Michael Bay-féle Transformers volt, amit egy '50-es évekbeli kaiju-film külsőségeit kapta meg. A fekete-fehér filter mellett a trailerben igyekeztek a régi idők túljátszott, hatásvadász bemondóit is imitálni, amit természetesen az ehhez illő, alliterációkkal is bőven megszórt szöveggel alapoztak meg. Bár ebben a változatban Optimus Prime és a többi autobot is az emberiséget fenyegető vész részét képezik, talán jobban jártunk volna egy ilyen paródiával, mint az immár ötödik részére készülő szériával.

Nektek hogy tetszett a régimódi trailer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)