Hirdetés

A Transformers filmek történelmének leggyengébb nyitását produkálta Az utolsó lovag

|

Lehet, hogy kicsit megfáradt már a széria, mert a legújabb rész annyit sem termelt még, mint az első epizódja 10 évvel ezelőtt.

Hirdetés

A nézőközönség legalább annyira unja már az egészet, mint Michael Bay. A Transformers: Az utolsó lovag az ötödik epizód a szériában, és a legrosszabbul nyitó rész is, legalábbis ami az észak-amerikai mozikat illeti.

A film az első hétvégéjén 45,3 millió dollárt termelt, a szerdai premierje óta pedig összesen 69,1 milliót. A második legkevesebbet termelő része a franchisenak az első Michael Bay-féle Transformers volt, ami 70,5 millió dollárt hozott az első hétvégéjén, ráadásul ez már 10 éve volt. Ha számolod az inflációt, akkor a lovag megbicsaklása csak még csúnyább lesz.

Persze ettől még nem biztos, hogy bukás az egész, lévén a filmet a kínai közönség mindig is imádta. A Transformers harmadik és negyedik epizódjai is kihoztak egymilliárdot a végére, köszönhetően a nemzetközi bevételeknek. Ebből a szempontból a The Last Knight sem áll rosszul a 196,2 milliójával, köszönhetően a tengerentúli nézőknek. Ebből egyébként csak 123,4 millió Kínából jött be.

Mindent egybeszámolva, a Transformers: The Last Knight 265,3 millió dollárnál tart, ami a globális bevételek miatt lehet, hogy kiérdemel majd még egy folytatást. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)