Hirdetés

Bárcsak nekünk is Anthony Hopkins tanította volna a történelmet

|

Biztos jobban érdekeltek volna az unalmas töriórák, még akkor is, ha nem esett volna szó hatalmas robotokról, mint ebben az új Transformers: The Last Knight trailerben.

Hirdetés

Már csak néhány hetet kell kibírni és megérkezik Michael Bay legújabb alkotása, a Transformers széria immár ötödik része, amiben megint csavarnak egy nagyot a robotos sztorin.

A legújabb trailer egészen új oldalról közelíti meg a történetet. Nyugi, azért ebben is vannak robbanások, de csak a háttérben, a középpontban ugyanis az Anthony Hopkins által játsztott Sir Edmund Burton áll, aki épp azt meséli, hogy a transformerek már legalább ezer éve velünk vannak és a történelem során számtalan alkalommal segítettek ki minket, de ezt valahogy sikerült ezidáig titokban tartani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)