Hirdetés

Hivatalos: megvan, mikor jön és milyen hosszú lesz a Trónok harca 8. évada

|

Az HBO hivatalosan is megerősítette azt, amit már régóta tudtunk.

Hirdetés

Nehéz dolga van a színészeknek, mikor ezerfelé kell interjút adniuk, és tudnak olyan dolgokat, amik még nem derülhetnének ki. 

Hirdetés

Az HBO ma közzétett egy tweetet, amiben bejelentette, hogy a Trónok harca nyolcadik, utolsó évada hat epizódból áll majd, és 2019-ben indul. Előbbit már a hetedik évad előtt is pletykálták, utóbbiról pedig azóta tudunk, hogy Sophie Turner elszólta magát, de azért mégis csak így hivatalos.

Nagyon messze van még, a jó sorozatra vágyók addig is a Westworld 2. évadával vígasztalhatják magukat, ami viszont biztosan idén jön. Várhatóan egyébként a kevés részt azzal kompenzálják, hogy mindegyik hosszú lesz, másfél órás epizódokra is számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)