Hirdetés

Ezt az utat járta be Daenerys a Trónok harcában

|

Szeretnéd újraélni Daenerys történetét, mielőtt elindul a hetedik évad? Ebben segít ez a videós összeállítás!

Hirdetés

A Trónok harca hatodik évadjának hihetetlen fináléja után kifejezetten lehangoló volt, amikor kiderült, hogy késve érkezik majd a sorozat hetedik szezonja, így mindenre lecsapunk, amivel egy kicsit enyhíthető ez a várakozás.

A Trónok harca két kézen is megszámlálhatatlan történetszála közül Daenerys Targaryen sztorija az egyik legfontosabb. A Targaryen-ház "utolsó" leszármazottja mindent megtesz azért, hogy felüljön az egykor családja által birtokolt Vastrónra és az sem probléma, ha ehhez a fél világot meg kell hódítania. Khaleesi utazása elég kalandos és változatos volt az évadok során, a TheGaroStudios-nak hála pedig most visszaemlékezhetünk a történetének fontosabb momentumaira.

Ha tetszett ez a montázs, akkor a srácok csatornáján további karakterekhez is találtok hasonlóakat, mint például Jon Snow vagy Tyrion Lannister. Nektek ki a kedvenc szereplőtök a Trónok Harcában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)