Hirdetés

Új rekordot döntött a Trónok harca

|

Eszméletlen népszerű sorozattá nőtte ki magát a Trónok harca, ami nemcsak rengeteg rajongót, de számos díjat is a magáénak tudhat.

Hirdetés

A népszerű sorozat még véget sem ért - igaz már nincs sok hátra belőle - de máris annyi Emmy-díjat nyert, amennyit televíziós dráma előtte még soha. Sőt, az év vége előtt talán még egy másik Emmy-s rekordot is megdönt.

A Trónok Harca összesen 9 díjat nyert a 2016-os Creative Arts Emmys gálán. Ez az Emmy díjak azon kategóriája, amivel a sorozatbéli technikai megoldásokat jutalmazzák. Ebből 4 díjat a "Battle of the Bastard" (avagy 6. évad 9. része) kapott a vizuális effektekre, a vágásra, a hangkeverésre és a sminkre. Külön díjjal jutalmazták a Cersei-en látott harcos, királynői páncélt tervező Michele Clapton is, az említett kosztüm dizájnjáért.

Nagyon valószínű, hogy a szeptember 18-as Emmy-gáláig még bezsebel néhány jelölést a sorozat a már meglévő 23 mellé, amit idén kapott. A Trónok harca jelenleg 35 Emmy-díjjal büszkélkedhet és ha így halad, nagy valószínűséggel kiüti "A dumagép" nevű 1993-as sorozatot, ami eddig 37 díjjal volt a rekorder.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)