Hirdetés

Trónok harca - nézettségi rekordot döntött a sorozat fináléja

|

Még egyetlen HBO-s sorozatrészt sem néztek meg annyian, mint a Trónok harca befejező epizódját.

Hirdetés

Megérkezett a Trónok harca nyolcadik évadjának hatodik része, ezzel pedig le is zárult a 2011-ben indult grandiózus kaland. A sorozat népszerűségét pedig remekül mutatja, hogy új rekordot állított fel a befejező rész.

Hirdetés

Sokan nincsenek megelégedve a Trónok harca utolsó évadjában történt eseményekkel, ám ettől függetlenül milliók ültek le a TV-k elé, hogy láthassák a mindent lezáró epizódot. Az adatok alapján pedig úgy tűnik, hogy nézettségi rekordot döntött a finálé, ugyanis 19,3 millióan nézték meg azt az HBO különböző platformjain. Ezzel megelőzte a nyolcadik évad ötödik részét is, ami 18,4 milliós nézettséget produkált.

Ez pedig még nem minden, mert egyúttal a legnézettebb televíziós adás is lett a hatodik epizód, aminek az esti 9 órás premierjét 13,6 millióan követték figyelemmel. Az előző rekordot egyébként a Maffiózók negyedik évadjának premierje tartotta, 13,4 millió nézővel.

Nektek hogy tetszett a sorozat lezárása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)