Hirdetés

Trónok harca - így gondoskodtak arról, hogy semmi ne szivárogjon ki

|

Az HBO egy újabb biztonsági megoldást vezetett be annak érdekében, hogy elkerülhessék a forgatási anyagok kiszivárgását.

Hirdetés

Nem véletlen, hogy egy-egy évad megjelenése előtt már rengeteg újdonság kiderül, ugyanis gyakran előfordul, hogy fanatikus rajongók titkos képeket lőnek a forgatási helyszíneken. Mivel az új évad már teljes egészében megelőzi a könyveket, az HBO biztosra szeretne menni, hogy semmi se szivároghasson ki.

Hirdetés

Már a hatodik évadnál is emelni kellett a biztonságon, ezért kevesebb másolat lett kiosztva a forgatókönyvből, mint korábban, most pedig már csak digitálisan kapják meg a színészek az anyagot, ahogy arról a Missandei-t játszó Nathalie Emmanuel is beszámolt.

Elmondta, hogy kétlépcsős beléptetést kellett alkalmazniuk az e-mail fiókjaiknál, és a forgatókönyvet sem nyomtathatták ki. Sőt, még a próbák alatt használt jegyzeteket sem vihették ki a forgatási helyszínről.

Ez az egész azért mókás, mert már hónapokkal ezelőtt, részről részre lebontva megtudtuk, mikor mi fog történni. Van még mit javítani a biztonságon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)