Hirdetés

Trónok harca - továbbra is ködösít a Jon Snowt alakító színész (videó)

|

A Trónok harca egyik főbb szereplőjét, Kit Haringtont úgy tűnik, alaposan kiképezték a sorozat készítői, így harapófogóval sem lehet kihúzni belőle Jon Snow sorsát.

Hirdetés

Szokás szerint hónapokra eltűnt két évad között a képernyőkről a Trónok harca sorozat, ez a nem éppen rövid várakozás (bár a két regény között eltelt időhöz képest smafu) pedig rengeteg időt hagyott a rajongóknak, hogy különböző elméleteket gyártsanak. A legtöbb persze Jon Snow körül forgott és azt taglalta, hogyan is térhetne vissza az ötödik szezon végén jól láthatóan halott szereplő.

A témát nem tudták kikerülni a BBC reggeli adásának műsorvezetői sem, mikor a Ned Stark fiát alakító színész, Kit Harrington náluk járt egy interjú erejéig. Nagyrészt egyébként Harington színpadi munkájáról esett szó, ugyanis a Faustus főszerepét fogja eljátszani áprilistól, de a beszélgetés vége felé muszáj volt szóba hozni megint a Trónok harcát. "Azt hiszem mindenkinek, aki tudni szeretné, mi történik a hatodik évadban, várnia kell, míg megjelenik. Én csak annyit mondhatok, hogy Jon Snow halott, meghalt az utolsó évad végén" - mondta Harington, amire visszakérdezett a műsorvezető, hogy a lelke továbbél-e. "Ki kell várnunk, meglátjuk. Nagyon izgalmas évad következik, legalábbis nekem ezt mondták" - hangzott a a színész látszólag jól begyakorolt válasza a keresztkérdésre.

KIT: All I can tell you is Jon Snow is dead. He died at the end of the last season. BILL: But his spirit lives on?KIT: Who knows? You’ll have to wait and see. It’s going to be a very excited season so I’m led to believe.For the last five years he's made his name playing the brooding hero Jon Snow in Game of Thrones. But in the final moments of the last season, Kit's character met an unexpected end - or so we thought! Kit joined us on BBC Breakfast this morning to talk about his new role as Doctor Faustus, in a new production of the classic by Christopher Marlowe.

Közzétette: BBC Breakfast – 2016. január 26.

Ti mit vártok a hatodik szezontól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)