Hirdetés

Trónok Harca - így készült az egyik legdurvább csatajelenet

|

A Trónok Harca 4. évadának DVD-jén található extrákban bekukkanthatunk a kulisszák mögé, amiből azt is megtudhatjuk, hogy a csatajelenetek mögöttes tartalommal is bírnak.

Hirdetés

A Trónok Harca sorozatban már hagyománnyá vált, hogy az évad 9. részét nem szabdalják a tucatnyi cselekményszállal, hanem egy grandiózus esemény köré építik fel az egészet. Ilyen volt a csata a Feketevíz-öbölben, ilyen volt a Vörös Esküvő, és ilyen a negyedik évadra koronát felhelyező csatajelenet a Fal tövében is.

A DVD-n található Behind the Scenes epizódban a Jon Snow-t játszó Kit Harrington mesél a csatajelenetről, melynek központi eleme egyértelműen Jon és Styr párbaja volt. A színészek rengeteget készültek a jelenetre, hogy a koreográfia tökéletes legyen, Harrington teljesen beleélte magát a szerepbe, a producerek azonban nem engedték, hogy őt dobják át a tűzön, ezért ennél a résznél kaszkadőrt használtak.

Az interjúból megtudjuk, hogy a jelenetnek Jon jellemfejlődésére is igencsak komoly hatása van, az ifjú harcos ugyanis megtanulja, hogy a becsületes küzdelem nem mindig vezet eredményre, ami nem csak a harcban, hanem az élet minden területén így van. 

Ti várjátok már a Trónok Harca 5. évadát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)