Hirdetés

Ha a Trónok harcában játszol, még a gyorshajtást is megúszhatod

|

Kit Harington hónapokig a Trónok harca egyik legérdekesebb titkának őre volt, és amint nemrég elmesélte, ennek egyszer elég konkrét hasznát vette. Spoilerek következnek az épp futó hatodik évadból.

Hirdetés

A Trónok harca rajongói folyamatosan találgatták a hatodik évad indulása előtt, hogyan is térhetne vissza az élők sorába Jon Snow, akit bajtársai árultak el és gyilkoltak meg az ötödik szezon végén. Az Éjjeli őrség parancsnokát alakító Kit Harington természetesen tudta, mi is lesz a szereplő sorsa, aminek hála egy rendőrségi ügyet is megúszott. De ha te még nem kezdted ez nézni az új évadot, vigyázz, mert spoilerek következnek.

Erről (mármint a rendőrségi ügyről) Jimmy Fallon vendégeként mesélt nemrég a színész, aki a két évad között zseniálisan tartotta kétségek között a rajongókat, de azért például a barátnőjének és a szüleinek azonnal elárulta, hogy visszatér majd. Annak a rendőrnek viszont talán nem kellett volna lelepleznie Jon sorsának titkát, aki megállította gyorshajtásért. De mivel Harington annyival túllépte a sebességhatárt, ami miatt az őrsre is be kellett volna mennie, nem sok választása maradt, mikor így szólt a rendőr: "Nézze, kétféleképp intézhetjük ezt. Vagy követ engem a rendőrőrsig, vagy elmondja, hogy a karaktere él-e a Trónok harca következő évadában."

Az egész történet talán legviccesebb mondata viszont talán ezután következett. Harington ugyanis elárulta, hogy Jon élni fog, amire a rendőr csak annyit mondott: "Menjen tovább, parancsnok és ne hajtson ilyen gyorsan ilyen messze délre a Faltól." Zseniális.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)