Hirdetés

Trónok harca - kis videók mutatják be Jon útját

|

A most következő videók rengeteg spoilert tartalmaznak a Trónok harca 7. évadából. Aki még nem nézte végig a részeket, az előbb pótolja az elmaradást, aztán kattintson vissza.

Hirdetés

A Trónok harca eddigi 7 évada alatt rengeteg utalást láthattunk Havas Jon valódi szüleinek kilétére. Ezeket rakták össze most lelkes rajongók és született belőlük két, csodálatosan összeállított supercut videó.

Az első, a The Targaryen Wolf a The Garo Studios érdeme. A zene és a hangulat hibátlan, és minden szezon nagyobb jelenete belefért ebbe az alig 4 perces szösszenetbe. Az anyag több ponton is párhuzamot húz Jon és Rhaegar Targaryen életútja között.

A második hasonlóan rakja össze Jon életét, egy kicsit hosszabb kialakításban. A The Wolf With Dragon's Blood kicsit részletesebben játssza le az egészet, több jelenettel, és főleg ennek köszönhető, hogy ez egy 6 perces összefoglaló lett.

A helyzet az, hogy most egy jó pár hónapig ilyen videókon kell élnünk, amíg be nem fut a Trónok harcának utolsó, 8. évada.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)