Hirdetés

Trónok harca - az egyik korábbi rendező sem elégedett a befejezéssel

|

Van, amiben Neil Marshall is egyetért a csalódott rajongókkal.

Hirdetés

Egy olyan népszerű sorozat esetében, mint a Trónok harca nagyon sok múlott azon, hogy a készítők miképpen fejezik be, ráadásul az egekbe szökött hype is megtette a hatását. Az utolsó évad azonban rengeteg rajongó és kritikus számára okozott csalódást, akik úgy érezték, hogy a készítők minél előbb szerettek volna szabadulni ettől a világtól, ezért összecsapták a széria végét. 

Hirdetés

Neil Marshall (A barlang, A kilencedik légió, Hellboy) - aki korábban a 2. évad "Blackwater" című epizódját és a 4. évad "The Watchers on the Wall" nevű részét rendezte - a Metrónak nyilatkozva árulta el, hogy nagyon nehéz másodvéleményt mondania, mivel mesteri történetmesélőnek tartja a David Benioff-D.B.Weiss párost, akik nagyszerű munkát végeztek, azonban ő más megközelítést alkalmazott volna, felhasználva azokat a tapasztalatokat, amiket a korábbi epizódokkal szerzett. Marshall (az alábbi képen) egyetért azokkal a kritikákkal, amik szerint a befejezést elsiették, hiszen bár minden karakter ott kötött ki, ahol ki kellett kötnie, azonban a végén túl gyorsan jutottak el addig a pontig. 

Még mindig nem tudja mindenki túltenni magát ezen a Trónok harca mizérián, kíváncsiak leszünk, hogy a spin-off sorozatok képesek lesznek-e feledtetni az összetört szívek fájdalmát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)