Hirdetés

Elpusztult a Trónok harca egyik rémfarkasa

|

Nem bírta tovább a Trónok harca pilotjában megismert északi inuit kutya szervezete a rák elleni harcot.

Hirdetés

Lassan egy éve már, hogy egy finoman szólva is megosztó záróévaddal köszönt el nézőitől minden idők egyik legfelkapottabb kábelsorozata, a George R. R. Martin regényfolyamából táplálkozó Trónok harca. Hatását jól mutatja, hogy a Vajáktól a Gyűrűk uráig hirtelen számos fantasy témájú produkció kapott zöld utat a sokszor égbeszökően magas költségek ellenére is. Nem csoda, hogy a sajtó azóta is élénken követi, miként alakul a szereplők pályafutása a főbb karaktereket megformáló színészektől az utolsó statisztáig, de a sorozatban felbukkant állatokról sem feledkezik meg.

Hirdetés

Dany sárkányai után egyértelműen a Stark "gyerekek" rémfarkasai vezetnék a népszerűségi listát, ha valaha is felmérték volna, melyik négylábú a nézők kedvence. A Trónok harcában jobb híján CGI-jal felturbózott északi inuit kutyák ugrottak be az említett szerepre, mivel a természetben megtalálható és a fogságban élő rémfarkasok száma egyaránt nullával egyenlő. Bran Stark nagyra nőtt ölebe, vagyis Nyár legutóbb tavaly került be a hírekbe azzal, hogy rákot diagnosztizáltak nála, és hogy a rajongók több mint 12 ezer fontot gyűjtöttek össze a gyógykezelésére. Sajnos egy ponton túl a világ összes pénze sem jelent megoldást, a tízéves Nyár (polgári nevén Odin) menthetetlennek bizonyult. Gazdái szerint utolsó hónapjaiban rengeteg szeretetben volt része, gondoskodtak róla, hogy a kedvenc ételét ehesse, és annyit sétáljon, amennyit csak akart.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)