Hirdetés

Trónok harca - nézz be a hetedik évad kulisszái mögé!

|

A Trónok harca készítői egy új videósorozatot indítottak, amiben a legújabb évad készítésének műhelytitkaiba avatják be a rajongókat, kezdve az első résszel.

Hirdetés

Tegnap éjjel lezárult a Trónok harca hetedik évada és elkezdődött a hosszú várakozás a sorozat záró szezonjára. Hogy ez meddig fog tartani, azt még nem tudjuk, de az első néhány hétre egy kevés néznivalóval még ellát minket az HBO.

Hirdetés

Ma elindították a Game Revealed című minisorozatukat, aminek minden része a legutóbbi tévés évad egy-egy részének készítéséről szól. A későbbi adásokat csak az HBO saját csatornáin keresztül nézhetjük majd meg, de az első videót a YouTube-ra is kitették, így a Trónok harca rajongói megnézhetnek néhány jelenetet a szezonnyitóból különleges effektek nélkül, illetve a készítők elmesélik egy-egy különlegesebb kellék történetét is.

Ti mivel ütitek el a nyolcadik évadig hátralévő időt? Van köztetek, aki most vág neki a regényeknek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)