Hirdetés

True Detective - mit hoz a második évad?

|

Négy új színésszel folytatódik a True Detective, avagy hazánkban A törvény nevében második évada és még az indulás előtt körbejártuk kicsit, hogy mit várhatunk tőle.

Hirdetés

Nic Pizzolatto (Gyilkosság - The Killing) tavalyi sorozata minden thriller kedvelőt maximálisan kielégített Matthew McConaughey és Woody Harrelson zseniális játékával. 

A törvény nevében lassú történetvezetése évtizedeken átívelő nyomozással és egy csipetnyi okkultizmussal fantasztikus szórakozást nyújtott a műfaj kedvelőinek, de vajon mire számíthatunk a hamarosan induló második szezonban, amely csak nevében lesz azonos a megismert szériával? Négy főszereplőt (Vince Vaughn, Colin Farrell, Taylor Kitsch és Rachel McAdams), új helyszínt és egy új eseményt biztosan kapunk, ami az első, meglehetősen keveset mutató előzetes alapján ismét remek kikapcsolódást nyújt, de az okkultizmus hiánya rányomhatja a bélyegét az élvezeti faktorra.

Vajon így is működni fog a koncepció? A CineStar erre keresi a választ és a cikkükből többet is megtudhattok a sorozatról, valamint a második évadról. 

Ti várjátok már a premiert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)