Hirdetés

Tudtad, hogy Anne Hathawaynek nincs szexuális vonzereje? Hollywoodban legalábbis ezt mondták neki

|

Anne Hathaway most egy interjúban beszélt arról, hogy a hollywoodi álomgyárnak régebben egészen más definíciója volt arról, hogy ki szexi és ki nem.

Hirdetés

Anne Hathaway túlzás nélkül korunk egyik legismertebb színésznője, aki olyan filmekben játszott, mint a Csillagok között vagy A sötét lovag: Felemelkedés, karrierje kezdetén viszont még egészen más mozikat forgatott, első komolyabb munkája a 2001-es Neveletlen hercegnő volt. Az első Neveletlen hercegnő mozi azonnal meghozta számára az áttörő erejű sikert, de ennek persze volt árnyoldala is.

Hathaway most a Vanity Fair magazinnak adott egy hosszabb interjút (ő szerepel az aktuális címlapon is egy elég vagány szettben), amelyben többek között arról is mesélt, hogy karrierjének első éveiben még egészen más légkör uralkodott Hollywoodban abban a tekintetben, hogy a filmszakba egy meglehetősen szűk keresztmetszet mentén határozta meg azt, ki szexi és ki nem az.

Hirdetés

A színésznő egészen konkrétan megkapta a szakmától azt a visszajelzést, hogy neki nincs semmiféle szexuális vonzereje. Ezekben az időkben Hathaway szerint "a férfitekintet nagyon domináns, nagyon átható és nagyon gyerekes volt", ami szintén arra utal, hogy egyetlen meghatározott csapásvonalon lőtték be a szexiség fogalmát, és ebbe Hathaway nem illett bele. 

Mindenesetre ő az egészet úgy kezelte, hogy azt mondta magának:

"Skorpió vagyok. Tudom, milyen vagyok szombat este."

Valószínűleg ma már azok is szívesen szereznének személyes tapasztalatokat arról, milyen is Anne Hathaway szombat este, akik anno úgy gondolták, a színésznőnek zéró szexuális vonzereje van.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)