Hirdetés

Tudtad, hogy Marilyn Manson két sorozatban is szerepel? Most már egyikben sem fogod látni

|

Marilyn Manson karrierje egy szempillantás alatt elindult a lejtőn, miután volt párja bántalmazással vádolta meg az énekest.

Hirdetés

Több évnyi hallgatását megtörve Brian Hugh Warnert, vagyis Marilyn Mansont nevezte meg bántalmazójaként egykori párja, a Westworld sorozatból ismert Evan Rachel Wood. Hiába tagadta vehemensen az elhangzottakat, a vád hatására kiadója azonnal megszakította a kapcsolatot Mansonnal, de ezzel még nem ért véget számára a kellemetlenségek sora.

Megtudhatta ugyanis - ha máshonnan nem, hát a sajtóból -, hogy a Starz és a Shudder sem kér többé belőle. Mindkét kábelcsatornával szerződése van ugyanis a színészkedéssel régóta kacérkodó Mansonnak. A Neil Gaiman regénye alapján készült Amerikai istenekben például igencsak testhezálló szerepet kapott, egy halhatatlan metálzenészt alakít.

Hirdetés

Az általa megformált Johan Wengren karaktere eddig a harmadik évad két epizódjában bukkant fel, és még egy további alkalommal láthattuk volna, ám a Starz inkább kivágja a jeleneteit és úgy tűzi majd műsorra a kérdéses részt.

Szintén kútba esett a többek között Stephen King és a fia, Joe Hill rémtörténeteire támaszkodó Creepshow antológiasorozatbeli szereplése a vádak következményeként. Azonban az Amerikai istenekkel ellentétben a kérdéses részt még nem vetítették le, emiatt sokkal egyszerűbb lesz kivágni a szegmensét, majd azt egy másikkal helyettesíteni.

Ti mit gondoltok az ügyről? Jól teszi minden érintett, hogy azonnal eltávolodik a megvádolt Marilyn Mansontól, vagy elhamarkodottan cselekedtek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)