Hirdetés

Úgy kipattintotta magát az új Supermant alakító színész, hogy nehéz őt nem komolyan venni

|

Bele kell nőnie Henry Cavill ruháiba, de a jelek szerint David Corenswet nagyon jól halad.

Hirdetés

Nagyon reméljük, hogy James Gunn gatyába tudja rázni a több mint 10 éve elindított (és gyakorlatilag azóta vergődő) DC moziverzumot, amit 16, többségében megosztó film után most rebootolnak. A DCEU-t 2013-ban Az Acélember indította világhódító útjára, természetes volt, hogy ismét Superman kalandjaival kell indítani. De a The Witcher példájából is tudjuk, hogy Henry Cavillt nem olyan könnyű leváltani.

A Superman: Legacy főszereplője (és ezzel a DCU alapköve) David Corenswet lesz, aki ugyan eddig sem volt egy cingár figura, de a jelek szerint az elmúlt hónapokban igen durván bekeményített, és sem edzést, sem uzsonnát nem hagyott ki.

Hirdetés

Erről árulkodik a sztáredző, Paolo Mascitti által megosztott fotó is az Instagramon, amin Corenswet ugyan hosszúujjú pólóban pihenget két sorozat között, de a bicepszét így sem nagyon tudja elrejteni, olyan bitang módon pakolta fel a testét úgynevezett izommal.

A Superman: Legacy forgatása várhatóan 2024. márciusában kezdődik, addig még van ideje a 30 éves színésznek pár kiló extra izmot magára húzni. Hogy tudnak-e mit kezdeni Cavill örökségével, az 2025. július 11-én derülhet ki.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)