Hirdetés

Úgy tűnik, a legtöbb idénre tervezett Marvel-sorozatát elhalasztja a Disney

|

Két cím megússza az átszervezést, de ezentúl jóval lassabban csordogálnak majd a sorozatok a Disney+ platformra.

Hirdetés

Most, hogy visszatért Bob Iger a Disney élére, és tőle függetlenül is komoly megszorításokra kényszerül(ne) a stúdió, úgy tűnik, átszervezik a Marvel-sorozatok ütemezését. A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy a legtöbb 2023-ra tervezett sorozatot elhalasztják, és a továbbiakban is lassítanak a tempón, már ami a tartalmak bemutatását illeti.

Idén a What If második évadát, a Secret Invasiont, a Loki második évadát, a Sólyomszem-spinoff Echót, az Ironheartot és az Agatha: Coven of Chaost mutatták volna be. Hivatalosan nem erősítették meg, hogy mindegyik idei lesz (lett volna), de a rajongók tényként kezelték ezt.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter most azt írja, csak a Sercet Invasion és a Loki úszta meg az átszervezést, azaz ezt a kettőt láthatjuk még az év vége előtt, a többi 2024-re, vagy még későbbre tolódik. A prioritás az Echón és az Ironhearton van, azaz ezt a kettőt szeretnék jövőre mindenképp fellőni a Disney+ platformra.

Úgy tűnik, ezentúl évente két sorozatra számítunk. Kevin Feige Marvel-főnök már korábban is azt nyilatkozta, lassítanak a tempón, hogy "minden sorozatnak legyen ideje beérni", és igaza lehet: az, hogy ömlik a tartalom, nem csak drága, de így a nézőknek sem hagynak időt arra, hogy megemésszék, mi történt a sorozatokban, főleg, hogy a mozifilmek is folyamatosan érkeznek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)