Hirdetés

Úgy tűnik, film készül Azahriah-ról

|

Az idei filmmegjelenések között bukkant fel a titokzatos projekt.

Hirdetés

Még csak 22 éves, de máris Magyarország egyik legnépszerűbb zenei előadója Baukó Attila, vagyis Azahriah, aki YouTube-on Paul Streetként kezdte a karrierjét, aztán onnantól kezdve, hogy 2019-ben közzétette az első dalait, elképesztő sebességgel indult be a zenei pályafutása.

A többször is Fonogram díjra jelölt Azahriah számos teltházat hozott össze a Budapest Parkban, és 14 ezer embert csődített össze az első Papp László Arénás fellépésével. Hogy népszerűsége milyen szédítő sebességgel növekszik, arra remek bizonyíték, hogy idén májusban három fullos koncertje is lesz a Puskás Arénában, és a Sziget fesztivál egyik kiemelt fellépője lesz. 

Hirdetés

Most pedig meglepő részlet derült ki: Mi vagyunk Azahriah címmel érkezhet egy film ősszel, amelyet a Filmforgalmazók Egyesülete premiernaptárjának új frissítése leplezett le. Ez alapján a rejtélyes projekt premierjére november 28-án kerül majd sor a Színfolt Film forgalmazásában, a műfajhoz pedig a "Music" lett megadva, tehát zenei film lesz.

Így már nem is olyan meglepő a Színfolt közreműködése, ugyanis a cégnek olyan zenészekkel kapcsolatos alkotásokhoz volt eddig köze, mint a Tankcsapda - Három rohadék rockcsempész, a Fluor Tomi és Diaz zenéire épülő #sohavégetnemérős vagy éppen a Fábián Juli-dokumentumfilm, a Like a Child. 

A Telex megkereste Azahriah menedzsmentjét és a Színfoltot vezető Lévai Balázs producert is, de egyik sem szeretett volna nyilatkozni. A legvalószínűbb az, hogy nem egy #sohavégetnemérőshöz hasonló játékfilmet kapunk, hanem egy koncertfilmet, amiben azokat a felvételeket is jó eséllyel felhasználják, amiket az arénás fellépések során rögzítenek. Novemberig kiderül. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)