Hirdetés

Úgy tűnik, Matt Damon is szerepelni fog a következő Thor filmben

|

Újabb neves színész csatlakozhatott Thor: Love and Thunder stábjához.

Hirdetés

Egész szépen alakul a negyedik Thor film szereplőgárdája: a visszatérő Natalie Portman mellé társul Christian Bale, Chris Pratt, Tessa Thompson, Dave Bautista, valamint ahogy arról a News.com.au beszámolt, Matt Damon is, aki egyébként egy cameoszerepben már feltűnt a Thor: Ragnarökben: ő alakította a Lokit megformáló színészt.

Azt még nem tudni, most pontosan milyen karakterként láthatjuk majd Damont (valószínűleg nem a korábbit játssza el újra), csak az biztos, hogy Ausztráliába utazott, ahol a forgatások zajlanak. Most két hétig karanténban kell maradnia, de elmondása szerint úgy érzi, megéri kivárni.

Hirdetés

A Love and Thundert Taika Waitit rendezi, a filmet pedig az ausztrál kormány is támogatja kb. 5,5 milliárd forintnak megfelelő összeggel. A premier várhatóan 2022. május 6-án lesz, ha nem csúszik minden tovább, de erre még a jelenlegi helyzetben nem mernénk nagy tételben fogadni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)