Hirdetés

Úgy tűnik, megvan a Marvel Kapitány 2 rendezője

|

A koronavírus miatt lelassultak kedvenc filmjeink gyártási folyamatai, de azért lassan araszolnak előre a Marvel ügyei, most a Marvel Kapitány 2 kapcsán van jó hírünk.

Hirdetés

A Marvel Kapitány 2 idén februárban kapta meg a zöld lámpát, de akkor már láthattuk jönni a COVID-19 járvány jeleit. Ennek megfelelően a munkálatok nem is pörögtek fel túlzottan, de most haladás jelei mutatkoznak. A Deadline jelentése szerint a Marvel Studios megtalálta a rendezőjét Nia DaCosta személyében.

Hirdetés

A Deadline nem kapott választ a Marveltől a jelentésre, így érdemes óvatossággal kezelni a dolgot, de eddig nincs okunk kételkedni a hírben. DaCosta egyébként még csak egy nagyobb filmet rendezett a Candyman képében, ezen kívül csak egy indie projektje volt, a Little Woods, ami kellően lenyűgözte a kritikusokat.

A Marvel Kapitány 2-t jelenleg 2022-ben tervezik bemutatni, de a COVID-19 járvány még ezen is változtathat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)