Hirdetés

Új A szökés sorozat készül

|

A 2005-ben indult, majd többször is újraélesztett szériát nem hagyják feledésbe merülni.

Hirdetés

A 2000-es évek elejének egyik legendás sorozata volt A szökés, avagy a Prison Break, ami eredetileg négy évadon át, 2005-től 2009-ig futott, majd hozzácsaptak egy vegyes fogadtatású ötödik szezont is 2017-ben.

A Disney tulajdonába kerülő Hulu lát fantáziát az alapötletben, ezért - a Variety értesülése szerint - a napokban megkezdődött egy új széria előkészítése, amiben már sem a Michaelt játszó Wentworth Miller, sem a Lincolnt alakító Dominic Purcell nem bukkan fel, vagy legalábbis nem jut számottevő szerephez.

Hirdetés

Íróként a Mayans M.C. egyik alkotója és showrunnere, Elgin James közreműködik, őt a vezető produceri feladatok ellátásában Dawn Olmstead és A szökést jegyző Paul Scheuring, valamint Marty Adelstein és Neal Moritz segítik.

További információk még később jöhetnek, és egyelőre az sem biztos, hogy a széria elkészülhet, egyelőre a koncepciót kell kidolgozni. 

A szökésből egyébként játék is készült, a Prison Break: The Conspiracy, de sok köszönet nem volt benne, ahogy a később összeomló ZootFly stúdió más játékaiban sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)