Hirdetés

Új animációs G.I. Joe sorozat készül

|

A franchise kedvelői a hamarosan debütáló Snake Eyes: GI Joe Origins után sem maradnak néznivaló nélkül.

Hirdetés

A Hasbro által létrehozott univerzum a a közeljövőben egy animációs sorozattal bővül. Ez minden bizonnyal sokaknak örvendetes hír, főként azoknak, akik gyerekkorukban lelkesen ültek le a tévé elé, hogy láthassák a magyar szinkronnal is bemutatott széria epizódjait.

Hirdetés

Arról, hogy visszatér megboldogult ifjúságunk egy darabja, elsőként Hisstank számolt be, akit kifejezetten megbízható forrásként tartanak számon, a G.I. Joe-val kapcsolatos hírek tekintetében. Ő arról írt, hogy részt vett a Licensing Con eseményen Brazíliában, ahol egy prezentáció keretében már részleteket is mutattak a jövőre érkező animációs sorozatból.

Ha ez nem lenne elég, a 2022-re tervezett széria folytatását is bejelentették 2023-ra, így garantált, hogy a jövőben alaposan el leszünk látva mindenféle G.I. Joe tartalommal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)