Hirdetés

Új előzetest kapott a The Batman az NBA All-Star gálán

|

A legtöbb filmes trailernek a Super Bowl szokott otthon adni, de nem maradt ki a buliból az NBA All-Star mérkőzés sem.

Hirdetés

Vészesen közeleg a The Batman bemutatója, a Warner pedig a jelek szerint ütni szeretné még kicsit azt a bizonyos közmondásos vasat. Azt tudjuk, hogy a Super Bowlon 7 millió dollárba került 30 másodpercnyi reklámidő, arról viszont nincsenek tippjeink, hogy pontosan mennyibe kerülhetett az alábbi promó, de így is elég valószínű, hogy megérte a befektetés.

Most hétvégén ugyanis az NBA All-Star gálán vetítették le Matt Reeves Batman mozijának legújabb előzetesét.

Hirdetés

Túlzottan sok újdonságra azért ne számítsatok az új trailertől, de azért persze így is érdemes megnézni, ha nem bírjátok már a film bemutatójáig hátralévő pár napot.

Az új Batman film 2022. március 3-án (egy nappal az amerikai premier előtt) érkezik meg a hazai mozikba. Természetesen jelentkezni fogunk majd kritikával is a film kapcsán írott, illetve videós formában.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)