Hirdetés

Új előzetest kapott a Yu Yu Hakusho élőszereplős adaptációja

|

Yoshihiro Togashi legendás mangája hamarosan új feldolgozásban lesz a Netflixen látható, aminek legalább a vizuális effektjei rendben vannak.

Hirdetés

A Netflix egy rakat animét készül élőszereplős formátumba önteni, és ennek a tervnek a Yu Yu Hakusho is része. Yoshihiro Togashi munkássága klasszikussá vált a '90-es évek közepén, így a streamingóriásnak nagy elvárásokkal kell szembenéznie.

Az eddigi trailerektől nem voltunk elmosva: a színészi játék és a jelmezek az előző évtized adaptációira emlékeztettek bennünket, de kapaszkodhatunk a One Piece sikerébe: a trailerek ott sem néztek ki kifejezetten izgalmasnak, a végeredmény viszont egész vállalható volt.

Hirdetés

A Yu Yu Hakusho legújabb előzetese megkísérli összefoglalni a főszereplő, Yusuke Urameshi sztoriját. A fiatal tinédzsert elüti egy autó, és azért, hogy visszatérhessen az élők sorába, teljesítenie kell egy feladatot a túlvilági támogatóinak: utána kell járnia az emberi világot fenyegető démonok felbukkanásának. A trailer nagyrészt az akcióra koncentrál, de elfogadható munkát végez a központi konfliktus tálalásában is.

A Yu Yu Hakusho a legközelebbi anime adaptáció, ami felkerül a Netflixre: a premier 2023. december 14-ére várható.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)