Hirdetés

Új főszereplőt kapott Guillermo Del Toro Frankenstein adaptációja

|

A fiatal színész Andrew Garfieldot váltja majd a szerepben.

Hirdetés

Még tavaly márciusban kaptak szárnyra azok a hírek, melyek szerint Guillermo del Toro Mary Shelley klasszikus szörnytörténetének az adaptációján ügyködik, amit nem sokkal később aztán ő maga is megerősített. Időközben aztán több színész neve is előkerült a produkcióval kapcsolatban, és míg korábban úgy volt, hogy Andrew Garfield formálja majd meg a címszereplő szörnyét, most nagyon úgy néz ki, hogy mégsem ő bújik majd a rémség bőrébe.

Az egykori Pókember ugyanis a sztrájkok miatt előállt beosztásbéli problémáiból fakadóan már nem talált szabad helyet a naptárában, így a Deadline jelentése szerint kiszállt a Netflix égisze alatt készülő projektből, amely ezzel együtt beszámolt a helyére érkező színészről is.

Hirdetés

Ő pedig nem más, mint a mostanában egészen felkapott Jacob Elordi, akit a legtöbben talán az Eufória, a Saltburn és a Priscilla produkciók kapcsán ismernek. A fiatal színész tehát már több szerepben is bizonyított, így kíváncsian várjuk, hogy a meglehetősen impozáns színészgárdával és Guillermóval kiegészülve mit hoz majd ki a szerepből.

A rendező korábbi elmondásai alapján a forgatások valamikor idén februárban kezdődhetnek majd, így 2025 előtt nemigen számíthatunk a Netflixre érkező Frankenstein adaptációra.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)