Hirdetés

Új gonoszt harangoz be Az Igazság Ligája rendezői változatának teasere

|

A Zack Snyder's Justice League rövid előzetesében Gal Gadotot láthatjuk egy barlangban, valamint szó esik egy gonoszról, akiről Snyder sokszor szólt már.

Hirdetés

A rajongók hosszas unszolását követően végül meglett a módja annak, hogy Zack Snyder kiadhassa Az Igazság Ligája általa megálmodott, bővített változatát. A film 2021-ben kerül majd fel az HBO Max kínálatába, és várhatóan az augusztusi DC FanDome eseményen mesélnek róla részletesen.

Hirdetés

A most kiadott teasert Lex Luthor (Jesse Eisenberg) narrálja, és a Gal Gadot által alakított Wonder Woman néz benne zavarodottan. A lényege Darkseid felbukkanása, aki eredetileg - mint azt Snyder az évek során tweetek tucatjaival hangsúlyozta - benne lett volna a filmben, de a végső változatból kivágták. A Synder-féle verzióban már garantáltan benne lesz, de az még kérdés, hogyan fogják tudni belepakolni. Reméljük, kifizetődik majd az a 30 millió dollár, amit ráköltenek, és tényleg egy érdemben jobb filmet láthatunk, mint amit Josh Whedon összerakott 2017-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)