Hirdetés

Új irányt vett a John Wick spin-off sorozat

|

Dübörög tovább a John Wick univerzum. Miközben készül a negyedik film és már biztos az ötödik érkezése, egy spin-off szériára is marad energia.

Hirdetés

Már egy ideje tudjuk, hogy a fő csapástól elkanyarodva készül a John Wick univerzumban egy spin-off sorozat The Continental címmel, mely 40 évvel a filmek eseményei előtt fog játszódni.

A történetben a fiatal Winston életébe kaphatunk majd betekintést, amint bérgyilkosként tevékenykedik és megalapítja azt a biztonsági helyet, ahova a hozzá hasonló, veszélyes alakok betérhetnek szusszanni - ezt a filmekből már jól ismerjük.

Hirdetés

A spin-off korábban egy sokrészes, "klasszikus" sorozatként élt a köztudatban, a The Hollywood Reporter azonban most arról számolt be, hogy megváltoztak a dolgok a The Continental körül. A korábbi tervekkel ellentétben most úgy néz ki, hogy 3 részből áll majd a produkció, az egyes epizódok körülbelül 90 percesek lesznek majd.

A beszámolóból az is kiderült, hogy az első és harmadik részt Albert Hughes rendezi, de többek közt Keanu Reeves is segíti majd a munkáját, a második epizód rendezői stábjáról azonban még nincs biztos információ.

Nem csoda egyébként, hogy a Lionsgate pörgetni szeretné a John Wick világát, hiszen Az éhezők viadala mellett ez a legsikeresebb franchise-zuk, amivel több mint 600 millió dollárt kerestek eddig világszerte. A sorozaton felül már azt is tudjuk, hogy a készülő negyedik film mellett már az ötödik munkálatai is elkezdődtek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)