Hirdetés

Új ízelítőt kaptunk A Gyűrűk Ura sorozatból, közeleg a trailer

|

A rajongóknak már nem kell sokat várnia A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi előzetesének bemutatására.

Hirdetés

Szeptember elején elrajtol az Amazon Prime-on A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi című sorozat, amely J.R.R. Tolkien kultikus univerzumának adaptációit bővíti azáltal, hogy mesél az előzményekről, azokról az időkről, amikor még Galadriel és Elrond is fiatalnak számítottak.

A vállalat óriási összegeket ölt epizódonként a szériába, hogy ne maradjon el grandiózusságában a filmektől, ami tetten érhető lesz többek között az orkok kinézetén is. De hogy milyen is lesz a sorozat látványvilága, azt még csak pár képen és egy-két rövid ízelítőn vizsgálhattuk meg, viszont már nem kell sokat várni az előzetesre.

Hirdetés

Az Amazon Prime-ra, A hatalom gyűrűi adatlapjára felkerült ugyanis egy új teaser, amely betekintést ad abba, hogy mit láthatunk majd a teljes értékű trailerben. Megidéződnek a szereplők, a helyszínek, sőt még az entek is felbukkannak egy pillanatra, szóval az új arcok mellett lesznek ismerős elemek is. A hír írásának pillanatában a videó csak a streamingszolgálatás felületén érhető el, így egyelőre csak az előfizetők csodálhatják meg (alább az ízelítő ízelítőjét láthatjátok), viszont várhatóan július 14-én megérkezik egy komolyabb kedvcsináló is, valamint a sorozat ott lesz a San Diego-i Comic Conon, ahol szintén mutatni fognak belőle valamit. 

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi 1. évada szeptember 2-től lesz nézhető az Amazon Prime-on. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)