Hirdetés

Új John Wick sorozat jöhet, de semmi köze sem lesz a The Continentalhoz

|

A Lionsgate nagyon szeretne még többet kihozni a franchise-ból.

Hirdetés

A Morgan Stanley médiakonferencián (ahol az Alkonyat sorozat is szóba került) egy John Wick projektet emlegetett a Lionsgate elnöke. A Deadline  jelentése szerint Michael Burns nagy jövőt lát a franchise-ban, és lehetőség szerint bővítené azt.

Kijelentésében Keanu Reeves neve is előkerült, bár erősen kétséges, hogy a filmsztár beszállna-e egy esetleges széria összeállításába. Akárhogy is, a Lionsgate céljai egyértelműek.

Hirdetés

"Azt hiszem, hogy kezdeni fogunk valamit az egyik, Keanu Reeves főszereplésével vezetett akciófilm-sorozatunkkal, és egy TV szériát készítünk belőle."

Ez a legbizonytalanabb nyilatkozat, amit olvasni volt szerencsénk az elmúlt évtizedben, de a lényeg, hogy a Lionsgate láthatóan szem előtt tartaná még a John Wick franchise-t. A The Continental is egy kísérlet volt az orgyilkosok univerzumának bővítésére, de az végül nem sok vizet zavart. A kritikai fogadtatás és a nézői vélemények is langymelegek voltak, így annak története jó eséllyel véget is ért.

"Egy relatíve rövid életű megállapodásunk volt a Peackockkal és az Amazonnal."

Ez valószínűleg azt jelenti, hogy az együttműködés itt le is zárult, és a jövőbeli John Wick tartalmaknak semmi közük sem lesz az előzményszériához. Ez talán jobb is így mindenkinek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)