Hirdetés

Új kedvcsinálót kapott a Pókember: Irány a Pókverzum második része

|

Az újév alkalmából a mozifilm kommunikációs csapata két friss fotót osztott meg Twitteren.

Hirdetés

A Sony Pictures tavaly júniusban jelentette be, hogy folytatást kap a Pókember: Irány a Pókverzum, a premier pontos dátumát pedig 2022. október 7-re lőtték be. A második filmről ezidáig nem sok információt kaptunk, viszont most a Spider-Man 2099-re utaló anyagot osztott meg a projekt mögött álló csapat.

A 2018-as animációs filmhez hasonlóan ezúttal is Miles Morales lesz a főszerepben leginkább Gwen társaságában, viszont minden bizonnyal több univerzum saját Pókembere is fel fog bukkanni.

Hirdetés

A Twitteren megosztott legújabb fotók Miguel O'Harára, vagyis a Spider-Man 2099 címszereplőjére utalnak. A karakter megjelent az első film stáblista utáni jelenetében, így a felbukkanása adná magát. Egyébként Oscar Isaac szinkronizálta.

Ti melyik karaktereket látnátok még szívesen a Pókember: Irány a Pókverzum folytatásában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)