Hirdetés

Új képek jöttek a Halálos iramban 10. forgatásáról - ilyen lesz Jason Momoa rosszfiúként

|

Készül már a Fast X, amiben Momoa egy rejtélyes gonoszt alakít majd, aki látszólag szerethet motorozni.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy továbbra is nagy az igény a Halálos iramban franchise-ra, és a rajongók nagy örömére már meg is kezdődtek a munkálatok a tizedik számozott felvonás kapcsán.

Habár volt egy elég nagy bukkanó a produkció háza táján, elvileg ismét sínen lehet a projekt, amiben Vin Diesel és Michelle Rodriguez mellett új arcok is közreműködnek. Köztük az MCU-s körökben ismert Brie Larson, illetve Jason Momoa is, akit pedig a DC-filmekben láthattunk Aquamanként.

Hirdetés

Az nem újdonság, hogy a Halálos iramban 10-ben Momoa egy rosszfiú bőrébe bújik majd, de a JustJarednek köszönhetően kaptunk egy csomó forgatási képet, amelyeken meg is leshetjük a színészt munka közben. Ahogy az látható, nem kellett sokat alakítani a megjelenésén, hogy hitelesen alakíthassa a marcona gonosztevőt.

A képeket elnézve Momoa karaktere a tuningolt autók helyett a kétkerekű járgányokat preferálja inkább, de valószínűleg motorral is elég kemény lesz majd, amikor összecsap Dommal és családjával.

A nemes egyszerűséggel Fast X-nek titulált film a tervek szerint 2023. május 19-én debütál a mozikban. Ti várjátok, vagy már sok résszel ezelőtt kiszálltatok a volán mögül?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)