Hirdetés

Új magyar feliratos előzetes fokozza a hangulatot a Titkos invázió fináléja előtt

|

Már csak két rész van hátra a legújabb Marvel-sorozatból.

Hirdetés

Nem véletlenül nevezik többen is a Titkos inváziót a Marvel saját Andorjának, hiszen jóval lassabban, okosabb építkezik, mint a megszokott MCU-s sorozatok, illetve a párbeszédeken is nagyobb hangsúly van, de azért legyünk őszinték, még mindig nem egy liga a két széria. Ettől függetlenül azért a Titkos invázió sokkal több nézőt érdemelne, mint amennyien szerdánként rávetik magukat a friss részekre, és ezt érzi a Marvel is.

Talán épp ezért adták az alább is megtekinthető friss előzetest, ami tőlünk természetesen megkapta a szokásos törődést, vagyis bekapcsolható magyar felirattal láttuk el a videót.

Hirdetés

Ezen a héten szerdán jön az utolsó előtti rész, a nagy lezárás pedig jövő héten szerdán kerül fel a Disney+-ra, szóval már nem kell sokat várni, és kiderül, hogyan végződik a skrull és Nick Fury nagy háborúja. Vigyázat, az új trailert csak akkor nézzétek meg, ha a korábbi részeket már láttátok, ugyanis ellövi a sorozat eddigi legnagyobb meglepetését! 

Természetesen az évadzáról után írott és videós formában is jelentkezünk majd kritikával a sorozat kapcsán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)