Hirdetés

Friss magyar szinkronos előzetest kapott Dwayne Johnson új filmje, a Dzsungeltúra

|

Még mindig nagyon izgalmasnak tűnik a Dzsungeltúra, Dwayne Johnson és Emily Blunt egy seregnyi rondasággal kerül szembe a dzsungelben.

Hirdetés

A Dzsungeltúra (Jungle Cruise) első előzetesei még 2019-ben futottak be, azóta azonban a koronavírus teljesen átszabta a mozis naptárakat, így végül Dwayne Johnson és Emily Blunt új Disney-filmje csak idén júliusban támadja be a vetítőtermeket. 

A A Karib-tenger kalózai-filmekhez hasonlóan a Dzsungeltúra is egy Disney vidámparkos attrakcióból nőtte ki magát mozifilmmé. Az még a jövő zenéje, hogy ez az adaptáció is olyan sikeres lesz-e, mint Jack Sparrow kapitány kalandjai.

Hirdetés

Az alábbi előzetes mindenesetre egyáltalán nem néz ki rosszul, az említett kalózos kalandokhoz hasonlóan pedig itt is komoly szerephez jut a jelek szerint a természetfeletti, Dwayne Johnson karaktere legalábbis fantasy filmekbe illő rondaságokat üt ki a trailerben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)