Hirdetés

Új rendezővel, de végre indulhat a Blade Runner 2099 forgatása

|

A Prime Video készülő szériájának premierje még messze van, de a kamerákat legalább beindítják végre.

Hirdetés

Az Amazon évek óta össze akar hozni egy Blade Runner sorozatot, és most végre tényleg beindulhat a meló: a Deadline jelentése szerint a Blade Runner 2099 forgatásai áprilisban megkezdődhetnek. Ez azonban részben azért lehetséges, mert nagy váltás zajlott le a színfalak mögött.

A Trónok Harca több epizódjának rendezését is magára vállaló Jeremy Podeswa lett volna a Blade Runner 2099 első epizódjainak rendezője. Sajnos ő kikerült a képből: összeakadtak a beosztások, így Podeswát most Jonathan van Tulleken váltja le.

Hirdetés

Jonathan dolgozott korábban a Shogun, a Bölcsőrablók és a Nagykutya epizódjain, így nem idegen neki a rendezői szék. Ha valamiért mégsem találná a helyét, vagy elakadna a kreatív folyamatokban, akkor majd Ridley Scott, Silka Luisa, és Michael Green kisegítik őt produceri szerepeikben.

Ami a sztorit illeti, azt a Prime Video hétpecsétes titokként őrzi: egyelőre annyit tudunk, hogy új karakterekre és történetekre biztosan számíthatunk. Az igazi kérdés itt az, hogy a Prime Video mennyire akar visszatekinteni a franchise múltjára, de ez már tényleg csak a premier, vagy legalább a trailer megjelenése után fog kiderülni, aminek dátumát még nem tűzték ki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)