Hirdetés

Új showrunnert kapott a Battlestar Galactica reboot

|

Régóta toporog már egy helyben a projekt, azonban most némi reménysugár csillant fel a távolban.

Hirdetés

Még 2019-ben érkeztek a hírek, amik arról árulkodtak, hogy a Peacock számos exkluzív tartalmon dolgozik, amik közül is talán a Battlestar Galactica (Csillagközi romboló) reboot láttán indult be a legtöbbek nyálelválasztása. Nem sokat halottunk azóta a projekt felől, azonban most újabb hírek érkeztek: kiderült, hogy egy új showrunnert kapott a produkció.

Míg korábban az a hír járta, hogy a sorozat showrunnerje Michael Lesslie lesz, ő korábban kiszállt a projektből, hogy a Hulura érkező Margaret Atwood regény, a MaddAddam adaptációján dolgozzon. A Deadline értesülései szerint a helyére most pedig nem más, mint A tettes alkotója, Derek Simonds került.

Hirdetés

Az értesülések szerint ráadásul Simonds nem csak a showrunneri és írói pozíciókban, hanem Sam Esmail és Chad Hamilton mellett a produceri szerepkörökben is aktívan tevékenykedik majd.

Ez egyébként nem sokkal azután derült ki, hogy az írói sztrájkok végeztével Esmail arról beszélt, a Battlestar Galatica reboot "nagyszerű állapotban" van, így tényleg lehet, hogy a jövőben már több ilyen jellegű, komolyabb fejleményről is beszámolhatunk a projektet illetően.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)