Hirdetés

Új Space Jam plakátokon pózol Csőrike, a Tasmán ördög, és a többiek

|

A Warner Bros. kiadott egy fél tucat posztert, melyeken kedvenc mesehőseink 3D-s modelljét láthatjuk. A srácok úgy pózolnak, mintha 1995 lenne.

Hirdetés

A Space Jam: Egy új örökség még mindig nem tűnik valóságosnak, pedig tényleg közeleg, és már láthattunk is belőle képeket és apró jeleneteket.

Míg a teljesértékű nagy trailer még mindig várat magára, addig a Warner Bros. most kiadott egy maréknyi posztert, rajta Csőrikével, Tapsival és a többiekkel. A posztereken a srácok 3D-s modellje látható, melyeket eddig nem nagyon mutogattak az előzetes anyagokban.

Hirdetés

A régóta várt folytatás a mozikban, valamint az Egyesült Államokban az HBO Maxen is megtekinthető lesz, és visszahozza kedvenc rajzfilmes kosárcsapatunkat. Az emberi főszereplő ezúttal LeBron James, aki mindent megtesz majd azért, hogy ütőképes osztagot csináljon a mesevilág hőseiből.

Az új posztereket az alábbi galériában találjátok.

Az elmúlt 25 évben mind az NBA, mind a fogyasztótársadalom sokat változott, így érdekes lesz figyelni majd a reakciókat a premier után. A Space Jam: Egy új hagyaték július 16-án érkezik az amerikai moziba, a hazai premier is nagyjából ekkora várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)